Laster...

Litt om garden:

Buknappen gård er et småbruk som ligger ytterst i havgapet Øygarden kommune, vest for Bergen. Her på gården driver vi med hovedsakelig med sau og har rasen gammel norsk sau. Vi har også frittgående høns som produserer ferske egg hver dag. Det er mange forskjellige dyr her på Buknappen gård, vi har shetlandsponnier, kaniner, undulater, dvergpapegøyer, nymfeparakitter, ullgriser og det kommer stadig noen nye dyr til oss.

Gården er stadig i utvikling, og våren 2021 startet vi opp en gårdsbutikk i løen. Denne butikken har mange spennende lokale produkter.

 

Vi på garden:

På Buknappen gård bor Synne og Robert. Begge to er med i den daglige driften av gården.

Robert og Synne overtok gården i 2014 etter bestefaren til Robert, gården har vært i hans familie siden den ble bygget i 1907. Eventyret vårt startet med 3 villsau og 2 shetlandsponnier i 2015 , og siden det har det økt med flere sauer og andre dyr.

 

Inn på tunet tilbud:

På gården har vi ulike aktuelle arbeidsoppgaver:

-          Dyrestell
-          Gårdsarbeid
-          Vedlikehold
-          Båtliv og fiske
-          Friluftsliv
-          Arbeidstrening i gårdsbutikken
-          Arbeidsoppgaver tilknyttet gårdsbutikken (påfyll av varer, ekspedering av kunder mm.)
-          Aktiviteter utifra de forskjellige årstidene (lamming, klipping av sau, tørking av høy mm.)


Sammen har vi en visjon om å få bruke gården som et tilbud til mennesker som trenger og ønsker å ha kontakt med dyr samt ha en meningsfylt hverdag. Vi ønsker å gi ulike mennesker muligheten til å føle mestring og ha en trygg plass til å utfolde seg.

Vi ønsker å utarbeide et tilpasset og målrettet tilbud for den enkelte, og ønsker at alle som kommer til gården skal få oppleve trivsel, læring og mestring.

 

Kontakt: Inn på tunet Norge SA,
region Vestland v/ Bård Ove Grong
Mobil: 412 56 116
E-post:
bog(at)innpatunet.no

 

 

Billedgalleri