Laster...

Killingmo Alpakka Gård ligger sentralt til på Østlandet. Kun 20 minutter med bil fra Lillestrøm, og 45 min fra Oslo sentrum. Det er 5 min gange fra nærmeste buss-stopp.

På gården bor det 30 alpakka, 3 esler, 2 ponnier, 1 minigris, 2 kaniner, 2 katter og en hønsegård full av forskjellige morsomme høner.

 

Litt om oss:

Det er Kari-Anne Ellingsen som driver Killingmo Gård. Hun kjøpte slektsgården i 2010, og startet opp besøksgård i 2014. Gården har vært Inn på Tunet-godkjent siden 2015. 

Kari-Anne har jobbet med personalledelse og utvikling av medarbeidere i over 25 år. Hun og mannen Geir har 4 barn, de har også vært fosterhjem i flere år.

 

Tilbudet på Killingmo Alpakka Gård:

Her kan de tilby stell, læring og kos med kaniner, høner, minigris, katter, esler, ponnier og alpakka. De tilbyr ponnyridning for de minste ungene, men alle får være med når det gåes tur med alpakka på tunet eller i skogen vår.

Skogen brukes til både lek og læring. De har en fin bålplass, med hengekøyer, zipliner og tarzan-husker. I løpet av 2020, kommer det også opp en lavvo i skogen, som vil åpne opp for flere bruksmuligheter, til både overnatting og lengre oppdagelsesturer.

Aktivitetene vil variere etter sesongen på året, men vi legger vekt på gammeldagse tradisjoner som vi ønsker at neste generasjon skal ha kunnskap om.

Ved behov har Kari-Anne mulighet for å innhente ekstra arbeidskraft fra 2- 3 stk til

 

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Aktivitet, Trening, Arbeid, Språkpraksis · Barn og familie · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er godkjent Inn på tunet tilbyder

Killingmo Alpakka Gård

Kontaktperson: Kari-Anne Ellingsen
Adresse: Killingmobakken 46, 1930 Aurskog
Kommune: Aurskog-Høland
Mobil: 928 43 925 
E-post: post(at)alpacagarden.com
Hjemmeside: www.alpacagarden.com

Kontakt IPT: Inn på tunet Norge SA
Region Sørøst v/ Ellen Ohlsson Ødegaard
Mobil: 407 60 297
E-post: ellen.odegaard(at)innpatunet.no

 

 

Billedgalleri