Laster...

Glittre gård ligger rett ved Hakadal kirke, busstopp rett ved med direktebuss til Oslo, og korrespondanse til Lillestrøm. Lyst og fint med enkel adgang til skog og mark, og med egne arealer på alle kanter. Vi har strandlinje til Hakadalselva (Nitelva) og er på historisk grunn, dette var den eneste gården i Hakadal som hadde drift under svartedauden.

Vi har allsidig drift med husdyr: Geit, melkeku, ammeku, frilandsgris, fjærfe og kaniner. Vi dyrker gras til for, og har ulike prosjekter i hagebruk, litt grønnsaker, epler til pressing. Driftsmessig er vi svært opptatt av etikk, opp mot økologisk og regenerativt jordbruk.

 

Litt om oss:

Tomas Arnheim og Kjell Myhrer. Tomas har landbruks- og miljøveilederutdannelse fra Vinterland- bruksskolen og har plaketten fra 4H. Han har jobbet I restaurant- og klesbransjen, men jobber nå I SFO her I Hakadal. I tillegg driver han et tilbud om alternativ skoledag I samarbeid med Li Ungdomsskole. Kjell har handels- serverings- og landbruksutdannelse og erfaring fra interiørhandel og sosialarbeid.

 

Tilbudet på Glittre gård:

Dyrestell, matlaging, naturbruk, snekring, vedlikehold av bygninger, maskiner og gjerder. Og annet som brukerne kunne ønske seg, vi tilpasser i størst mulig skala.

 

Tilbud: Skole og oppvekst · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis

 

Gården er godkjent Inn på tunet tilbyder

Glittre gård

Kontaktperson: Tomas Arnheim og Kjell Myhrer
Adresse: Gamleveien 636, 1487 Hakadal
Kommune: Nittedal
Mobil: 936 67 034 (Thomas) 957 20 462 (Kjell)
E-post: mail(at)glittre.no
Hjemmeside: glittre.no

Kontakt IPT: Region Sørøst v/ Ellen Ohlsson Ødegaard
Mobil: 407 60 297
E-post:
 ellen.odegaard(at)innpatunet.no

 

 

Billedgalleri