Laster...

 

Fjotland gård

Litt om gården:

Gården vår består av ca 2400 daa, hvor 20 daa er fulldyrket og resten er hovedsakelig utmark og skog. Gården har ikke vært i drift siden 2. verdenskrig. Vi har bygget nytt redskapbygg på 300 kvm og hønsehus.

Vi har høylandsfekviger, gammelnorsk spælsau, og to geiter. Ellers har vi en bikube, verpehøns, vaktler, kalkun, ender, emu, katt og hunder.

Vi ønsker med tiden å bli debiogodkjente, da vi er opptatte av ren, næringsrik mat, noe vi også ønsker skal representere det vi selger på gården og står for. Vi har fått utviklet en logo, som vi bruker på våre produkter, og her står det «på lag med naturen» som er vår visjon.

 

Vi på gården:

Cathrine Fjotland er 29 år gammel, utdannet sykepleier, studerer voksenagronom og har nylig overtatt gården etter sin far sammen med sin mann, Peder. Cathrine jobber også som vikar på Fjotland omsorgssenter og på Sørlandets rehabiliteringssenter i Eiken.

Peder arbeider som maskinromsoperatør i Nordsjøen.

 

Inn på tunet tilbud:

Vi ønsker å bruke gården, hvor vi klipper og bruker saueull, hogger ved, dyrker og høster fra grønnsakshage, slakter og tilbereder mat fra dyr på gården osv. som en læringsarena for barn/elever.

 

Tilbud: Skole og oppvekst · Barn og Familie · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er i en godkjenningsprosess til å bli IPT tilbyder

Kontakt: Inn på tunet Norge SA
Region Agder og Rogaland v/ Arne Hatløy
Mobil: 908 84 354
E-post:
arne.hatloy(at)innpatunet.no

 

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.