Laster...

 

Prestegården i Froland

 

Litt om gården:

Prestegården er fra 1850 og ligger idyllisk til ved Nidelva, et par minutters kjøring fra Osedalen. Vi overtok gården våren 2020 og jobber nå med å gjenopprette gårdens drift. På gården har vi sauer, moskusender, høner og haner, katter og frilandsgris i perioder. I løpet av det kommende året skal gården settes i stand slik at vi kan skaffe oss ammekuer. Vi driver en markedshage, hvor vi dyrker og selger grønnsaker lokalt.

 

Vi på gården:

Solveig er utdannet sykepleier og har erfaring fra sykehus og sykehjem. Hun er ansvarlig for gårdens drift og har et brennende engasjement for at gården skal kunne være en plass for trivsel og sosialt samvær.

Solveig er gift med Dougie og sammen har de to barn. Dougie er født og oppvokst på gård i Skottland og har bodd i Norge i to år. Han er utdannet ingeniør og har lang erfaring fra jegermarinen og oljebransjen.

Torunn er kusinen til Solveig. Hun er gift og har en sønn. Torunn er utdannet ergoterapeut og har lang erfaring med rehabilitering både i hjemmet og på institusjon. Hun har også gårdserfaring.

 

Inn på tunet tilbud:

Sammen har vi lenge hatt et ønske om å gi de som trenger det et tilbud som har fokus på den enkeltes ressurser, interesser og mestring. Vi ser derfor veldig frem til å få i gang et samarbeid med blant annet kommunen, slik at vi kan være et sted hvor både unge og eldre kan oppleve en meningsfull hverdag.

 

Tilbud: Skole og oppvekst · Barn og familie · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er godkjent IPT tilbyder

Kontakt: Inn på tunet Norge SA
Region Agder og Rogaland v/ Arne Hatløy
Mobil: 908 84 354
E-post:
arne.hatloy(at)innpatunet.no

 

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.