Laster...

Reddal Ressursgård

 

Litt om gården:

Våningshuset på gården er et stort hus med tre etasjer fra ca.1800 tallet. I kjelleren er det en tradisjonell bakerovn. Rundt huset er det store hager, hvor det også finnes en kjøkkenhage. Flere driftsbygninger med div. verksteder m.m hører til.

Det er 82 mål med jord og 850 mål skog som tilhører gården, og en populær strand som heter Lundesanden er en del av eiendommen.

En kreativ bedrift er under oppstart. Her produseres artikler som, såpe, lys, renoverte møbler, skinn artikler, vesker, klær mm.

 

Vi på gården:

Heather Kristiansen er sykepleier med 20 års erfaring fra både somatikk, rus og psykiatri. Hun har videreutdanning i veiledningspedagogikk. I tillegg har hun utdannelse som teater kostymemaker fra London.

Nils Randulf Kristiansen har vokst opp på gården. Han er sivilingeniør med mye arbeidserfaring fra industri, og har fulltidsjobb som lærer i fornybar energi på UiA Grimstad.

 

Inn på tunet tilbud:

Gårdshelg til barn og ungdom, tilbud innen psykisk helse, til flyktninger og dagaktivitetstilbud til personer med demens. Uteområdene kan brukes til praktisk aktiviteter i hage og kjøkkenhage, turer i skog og mark samt skogsarbeid. Vi har planer om å kunne stelle små dyr i hagene. Kjelleren i hovedhuset gir også gode muligheter til baking. Noen av verkstedene egner seg godt til kreative aktiviteter.

 

Tilbud innen: Barn og familie · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er godkjent IPT tilbyder

Kontakt: Inn på tunet Norge SA
Region Agder og Rogaland v/ Arne Hatløy
Mobil: 908 84 354
E-post:
arne.hatloy(at)innpatunet.no

 

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.