Laster...

 

Flakk gård

 

Litt om gården:

Flakk gård ligger ved Tovdalselva i Birkenes kommune. Dette er en gammel gård, med spennende historie, tilbake til 1800 tallet. Denne plassen har fungert som herregård, fattighus og kommunalt pleiehjem, før det igjen ble privat og drevet som en melkegård. Denne produksjonen er avviklet, og nå bor det geiter, høner, kaniner, ender og katter på gården. På sommeren er det også ofte kopplam som løper rundt.

I sommerhalvåret kommer det gårdsturister fra fjern og nær, som nyter feriedager i rolige og idylliske omgivelser.

 

Vi på gården:

Christine og Per Kristian overtok gården i 2011. Her bor de sammen med sine tre barn. Nå bruker de gården til gårdsturisme og Inn på tunet.

Christine er oppvokst her, og har alltid vært glad i dyr og levende vekster. Hun er utdannet sykepleier og jobber nå i kommunen. Tidligere har hun jobbet i ungdomspsykiatrien med spiseforstyrrelser, og som miljøarbeider på ungdomsskolen.

Per Kristian er sivilingeniør i bygg og jobber i Kristiansand. De ønsker å bruke plassen slik at mennesker som kommer til gården kan senke skuldrende og legge til rette for at man sammen kan kjenne på mestring og gode opplevelser. Ute sammen med dyr, gjennom gårdsarbeid, friluftsaktiviteter i området, eller ved å lage mat og samles rundt felles måltider.

 

Inn på tunet tilbud:

  • Barn og unge- avlastning 
  • Aktivitetstilbud 
  • Arbeidstrening 
  • Skole og oppvekst 
  • Psykisk helse

 

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Barn og familie · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis

 

Gården er godkjent IPT tilbyder

Kontakt: Inn på tunet Norge SA
Region Agder og Rogaland v/ Arne Hatløy
Mobil: 908 84 354
E-post:
arne.hatloy(at)innpatunet.no

 

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.