Laster...

Søstrene Kjevik

Litt om gården:

Østre Tveite gård ligger vakkert til ved Molandsvannet, i Austre-Moland. Det er en gammel gård hvor første del ble bygget i 1624, og hvor innhuset ble påbygd av sokneprest Jens Boje i siste halvdel av 1700- tallet. I dag produserer gården 150 000 liter melk, 6 tonn storfekjøtt og 130 tonn egg i året. Dette er hovednæringen på gården, i tillegg driver vi med ulike tilleggsnæringer. Vi har utleie av stallplasser, og har plass til 10 oppstallører. Vi har ammekuer av rasen Angus på gården.

 

Vi på gården:

Caroline Kjevik er født i 1978, er tobarns mor og oppvokst på gården. Hun er utdannet agronom i tillegg til å være autorisert ambulansefag arbeider. Hun har jobbet mange år som støttekontakt og som hjelpepleier i hjemmesykepleien. Hun tok over gården på fulltid i 2019 og er ei jente med bein i nesa og har stålkontroll på alt som foregår på gården.

Terese Kjevik er født 1990 og oppvokst på gården. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har bakgrunn fra barnehage. Nå jobber hun fullt på gården. Terese er veldig glad i barn og elsker å være ute i naturen.

Torunn Dalen er født 1980, er tobarns mor og stemor til 3 bonusbarn. Hun har bakgrunn i økonomi, regnskap og har flere års erfaring med kontor og butikkfag. Torunn er ei dame som aldri gir seg før "mission completed" og er alltid blid og imøtekommende.

Tone Pernille Sivertsen er født i 1969 og er profesjonell lekefilosof og driver Wannado hesteopplevelser. Hun har et enormt pågangsmot og har vært selvstendig næringsdrivende i mange år. Nå har hun inngått et samarbeid med Søstrene Kjevik hvor hun har med seg 5 islandshester for å tilby rideopplevelser på gården.

Caterhine Gilbert Lund er født i 1972, er mamma til 3 og er butikksjef for gården. Hun er genuint interessert i interiør og er ei blid dame som gir en klem til de som trenger det.

Veronika Fonn Langeland er født i 1982 og er siste tilskudd hos Søstrene Kjevik. Hun er tobarns mor og har hatt med seg lamer, sauer og hester på gården. Veronika er rolig og flink med dyr og barn.

 

Inn på tunet tilbud:

Besøksgård. Alternativ skoledag. Arbeidstrening. Tilbud til demente

 

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er godkjent IPT tilbyder.

Webside til gården: www.sostrenekjevik.no

Kontakt: Inn på tunet Norge SA
Region Agder og Rogaland v/ Åse Hodne Hørsdal
Mobil: 413 53 460
E-post: 
aase.hoersdal(at)innpatunet.no

 

>

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.