Laster...

 

Grøstad gård

Litt om gården:

Grøstad gård ligger idyllisk og fredlig til i Undrumsdal som ligger 20 minutter fra Tønsberg. Gården driftes økologisk og det var her Grøstadgris AS ble til for 20 år siden. På gården har vi frilandsgris, minigriser, høner, katter og hunder. Gjeterhunden Maya er alltid med der det skjer.

 

Vi på gården:

Gry er bonde og har hatt sin arbeidsplass på gården i 30 år. Sofie er oppvokst på gården og alltid hatt stor interesse for mennesker og dyr. På gården har det alltid vært stor aktivitet av mennesker, og familien har også tidligere hatt fosterbarn.

 

Inn på tunet tilbud:

Aktiviteter gården kan tilby er å dyrke og høste grønnsaker i sesong, lage mat, stell kos og foring av dyrene, skogstur til gapahuken, hagestell, ved håndtering og enkelt gårdsarbeid.

Vi lager felles lunsj gjerne med råvarer fra egen gård. Vi har stort fokus på bærekraftig landbruk. Vi må ha tid til de gode samtalene og jobbe aktivt med inkludering og respekt.

Vi ønsker å gi hver enkelt bruker mestring i de arbeidsoppgavene som utføres på gården. Vi skal hjelpe brukerne til å nå sine mål, samt utvikle seg innenfor gitte rammer og forutsetninger.

Vi skal bidra til at alle skal føle seg hjemme her på Grøstad gård. Vårt motto er "Alle har rett til et godt liv, JA alle!"

 

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Barn og familie · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis · Dagaktivitetstilbud

 

Gården er godkjent IPT tilbyder

Kontakt: Inn på tunet Norge SA
Region Østafjells v/ Åse Hodne Hørsdal
Mobil: 413 53 460
E-post:
aase.hoersdal(at)innpatunet.no

 

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.