Laster...

 

Fjellvang stall og 4H gård i Mo i Rana

   

Litt om gården: 

Her driver vi med utleie av stallplasser for hest, og har plass for 14 hester på stallen. Vi har tre egne hester, En tinker, en nordlandshest, og en shetlandsponni.  Gården har egen ridebane, og fine turmuligheter rundt gården, og i nærområdet.  vi har sauer, og leverer kjøtt og ull til Nortura.  Kyrne våre er alle av rasen Sidet trønder og nordlandsfe. Disse melker vi til eget bruk, og viser fram hva melka kan brukes til. Vi separerer melka, og lager rømme og smør. Oksekalvene leveres og til Nortura. Hønene produserer egg til eget bruk. vi har og noen kaniner og ender, og minigrisen "lille miss piggy", eller Gjertrud som hun også kalles. Alle dyrene på gården er tamme, og elsker klapp og kos.

 

Vi på gården:

Her bor: Sissel Sivertsen Fjellvang 34 år  og Benjamin Fjellvang 35 og Barna Ina 19, Ester 8, Siren 6 og Jenny 9 mnd. Hunden Brutus og kattene Karsten, Petra og Betty. 

Vi møttes på Val landbruksskole, hvor vi begge var elever i 4 år.  Sissel kommer opprinnelig fra Givær, en nydelig øy utenfor Bodø, mens Benjamin er født og oppvokst her på gården. Vi flyttet til Mo i Rana fra  Bodø,  og forpaktet gården i 2011, og 1 februar 2019 ble vi formelt eiere av gården.  

Dette er Benjamin sin familiegård, og han er 3 generasjon som overtar. 

 

Inn På Tunet tilbud:

  

Vi tar imot besøk fra skoleklasser og barnehager, som deltar i årstidsrelaterte aktiviteter på gården. Vi tar og imot besøk fra lag og foreninger, og har bursdagsfeiringer. Vi tilbyr inn på tunet aktiviteter for, enkeltbrukere,  både fra skoler, NAV og ulike andre brukergrupper.  

Vi har og åpen gård to ganger i året, hvor det bestandig kommer mange besøkende. 

på Sommeren har vi sommerklubb, eller rideleir, for barn og unge, dette er hvert år veldig populært. 

 

 

 

Gården er godkjent Inn på tunet-gård!

 

Kontakt Inn på tunet Nordland

 

  Tlf.: 472 36 697

 

E-mail: nordland@innpatunet.no

 

 

 

 

 


Billedgalleri