Laster...

 

 

Hammer Gård i Beiarn


Litt om gården:  

   

Gården  ligger øverst i Beiardalen mellom høye fjell i en mektig natur 120 km fra Bodø og 70 km fra Rognan.

På gården bor det fortiden 9 islandshester, 10 høner, ca 200 geiter, en katt og to hunder. Det finns også et drivhus hvor de driver frem 12 tusen sommerblomster. Om sommeren er geitene på sætra.

 

 

Vi på gården:

Lill og André har drevet gården siden 1994. De har to egne barn. Siden først på 2000 tallet har de tilbudt omsorgsbaserte tjenester som besøkshjem, avlastning og beredskapshjem for barnevernet. De har også hatt tilbud til kommune og skole for brukere med psykisk funksjonshemming og lærevansker.

 

 

 

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

Den daglige gårdsdrifta gir mange muligheter for aktivitet og arbeidstrening, som kan tilpasses den enkelte bruker eller grupper.

Brukerne kan delta i alt fra planlegging av driften, økonomi, dyrestell, traktorkjøring, høsting, vedproduksjon og videreforedling av lokalmat som ost og spekemat.

På gården vil man komme i kontakt med tillitsfulle dyr, være med å forstå sammenhengen mellom mennesker, dyr, natur og årstider. Med dette som utgangspunkt har man en super arena for å lære og skape mestring i det å jobbe med og for dyr. Aktivitetene i tjenestetilbudet er knyttet opp mot fgården og det som følger amed av arbeidsoppgaver. Vi følger årsjulet og sesongen - det er mange muligheter til aktivitet knyttet til arbeidsoppgaver de ulike årstidene. (Ridning, stell av hester, geiter, hønene, katta og hundene, fjellturer, fisking, skoging og kvisting, skogsarbeid, innendørsaktiviteter, planting av blomster og frø, friluftsliv og fysisk aktivitet for alle, vedlikehol- og gårdsarbeid, sosialt samvær og tilrettelagt veiledning)

Hammern Gård kan gi tilbud til:                          

  • Barnehager og førskolebarn
  • Gården som pedagogisk ressurs
  • Tilrettelagt arbeid - arbeidstrening
  • Yrkesopplæring - skolering/omskolering
  • Tilbud til personer som har fysisk- /psykisk funksjonshemming
  • Dagaktivitetstilbud for personer med demens

 

Gården er godkjent Inn på tunet-gård!

Kontakt Inn på tunet Nordland SA

 

  Tlf.: 472 36 697

 

E-mail: nordland@innpatunet.no

   

Billedgalleri