Laster...

 

Olaug på Givær

 

Litt om gården:

Givær er en liten øy som ligger helt ut mot storhavet 28 km rett vest for Bodø. Her driver Olaug gård midt uti havgapet med 35 vinterfora sauer, noen kalver, høns, silkehøns, minigris, kaniner, hamstere, ender og to små hunder. I tillegg er det et rikt fugleliv på øya.

  

 

Inn På Tunet tilbud:

På gården vil man komme i kontakt med tamme og tillitsfulle dyr, være med å forstå sammenhengen mellom mennesker, dyr, natur og årstider.

Med dette som utgangspunkt har man en super arena for å lære og føle mestring i det å jobbe med og for dyr.

I tillegg er det også mulig å komme seg ut på havet og nyte båtlivet. Da kan man lære å ro og fiske.

Tilbudet er rettet mot gårdshelg for barn eller bruk av gården som pedagogisk ressurs både for enkeltelever og for skoleklasser.

Gården tilbyr gårdshelger for barn som vanligvis vanligvis fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag, men det er også mulig med ukesopphold. Barna opplever trygghet, fellesskap, mestring og trivsel på en ny arena.

 

Gårdshelg for barn.

Her bor barna på gården hele helgen. De får oppleve flott kontakt med de som bor der, dyra og ikke minst naturen. Det er mye lek og morro, flotte naturopplevelser, fysksk aktivitet i trygge og flotte omgivelser. Det er fokus på mestring, gode rutiner, mat fra egen hage/gård og mange gode opplevesler.

Ønsker du å vite mer om gården og vårt tilbud? 

 

 

 

 

Gården er godkjent Inn på tunet-gård!


Kontakt Inn på tunet Nordland

Tlf.: 472 36 697

E-mail: nordland@innpatunet.no

Billedgalleri