Laster...

 

Fagerlia gård

Litt om gården:

Fagerlia Gård ligger sentrumsnært til Elnesvågen i Hustadvika Kommune ca 30 minutters gangavstand til sentrum. Til Molde by er det 15 minutter med bil.

Gården er på 100 dekar hvor 35 dekar er dyrket mark, resten er utmark.

På gården har vi et lyst og trivelig fjøs meg kalver, sauer, kaniner. Flere dyr er i vente. I fjøset har vi et opplegg for mat og drikke og for den gode prat. Videre er det et kårhus som opprinnelig var hovedhuset på gården. Like ved siden av er det garasje og redskapshus.

 

Vi på gården:

Vi som eier gården bor i hovedhuset som er et romslig nybygg. I hovedhuset bor Mali og Ole Kristian med 4 barn; Amalie født i 2004, Annika født i 2008, Alivia født 2019 og lillegutt født i 2021.

I tillegg til gårdsdriften jobber Mali i kriminalomsorgen. Ole Kristian jobber i Norske Shell. Mali er utdannet som vernepleier,- jobbet tidligere i bolig for psykisk utviklingshemmede. Hun er også formell utdannelse i juridiske fag, 3 år med formgivingsfag og grunnkurs i byggfag. Ole Kristian har fagbrev innen mekaniske fag.

En lærer og spesialpedagog er også knyttet opp mot gården. Vedkommende har videreutdanning og matematikk, biologi, kroppsøving og friluftsliv.

 

Inn på tunet tilbud:

Gården følger den naturlige døgnrytmen med tanke på mating og stell av dyrene. Videre generelt gårdsarbeid, skogsarbeid, dyrking av grønnsaker, frukt og bærtrær, hobbyverksted, vedlikehold, friluftsliv, fisking, matlaging, båtliv, trening/mosjon, bruk av ulike maskiner og kjøretøy som ATV, traktor, gravemaskin.

Ellers mange utflukter i nærområdet, båtturer, fisketurer, badeliv, fjellturer, trimturer, seterturer osv. Fagerlia Gård ønsker å være på tilbudssiden og tilrettelegge for de ulike brukerne.

 

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis ·Dagaktivitetstilbud

Gården er godkjent IPT tilbyder.

Kontakt: Inn på tunet Norge SA,
region Midt v/ Bård Ove Grong
Mobil: 412 56 116
E-post:
bog(at)innpatunet.no

 

 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.