Laster...

 

Lerflaten gård

Litt om gården:

Lerflaten Gård ligger like ved Nidelva og Øvre Leirfoss i Trondheim. På gården driver Gro Helene Lerflaten og Thomas Mandal Nilsen en allsidig gårdsdrift med selskapslokaler, glamping, gårdscafe og aktivitetstilbud. På gården er det et allsidig dyreliv med grå trøndersau, ullgriser, høner, hund og katt.

 

Vi på gården:

Gro Helene jobber i dag fulltid på gården og har ansvar for alt som foregår. Hun er utdannet jurist, men er oppvokst på gården og har allsidig erfaring med alt fra administrativt arbeid til praktisk gårdsarbeid. Hun elsker å være sammen med dyra og menneskene på gården og har et brennende engasjement for å utvikle gården til å bli en samlingsplass hvor folk kan møtes.

Thomas jobber i Norbit med elektronikkutvikling, men er ofte på gården når det trengs å ta i et tak.

Olav og Karin Lerflaten er Gro Helenes foreldre og tidligere eiere av Lerflaten Gård. De er aktive pensjonister som ofte er på gården og hjelper til.

 

Inn på tunet tilbud:

På Lerflaten Gård kan man tilby et allsidig inn på tunet-tilbud.

Vi erfarer at arbeid med dyr har en terapeutisk effekt på mennesker og derfor er stell og omsorg for dyrene er en viktig brikke i vårt inn på tunet-tilbud.

Vi dyrker også grønnsaker på gården og er mye i åkeren og steller med blomster og planter. Utendørs arbeid sammen med andre er med på å motvirke ensomhet og skape trygghet for våre brukere.

Enten man trenger arbeidstrening, har demens eller har andre utfordringer, kan vi skreddersy et tilbud på gården som er tilpasset hver enkelt person. Vi tar også imot større grupper som skoleklasser og barnehager som ønsker et undervisningsopplegg eller besøk på gården. Vi har store og nyoppussede lokaler på låven og i fjøset som kan brukes i vårt inn på tunet-tilbud. Vi har også leiligheter i kårhuset som kan benyttes til innkvartering av inn på tunet-brukere som trenger et botilbud på gård.

 

Tilbud innen: Skole og oppvekst · Aktivitet-Trening-Arbeid-Språkpraksis· Dagaktivitetstilbud

 

Gården godkjent IPT tilbyder

 

Gårdens hjemmeside: lerflaten.no/
Facebook: Lerflaten gård

 

Kontakt: Inn på tunet Norge SA, region Midt v/ Bård Ove Grong
Mobil: 412 56 116
E-post:
bog(at)innpatunet.no


 

   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.