Laster...

Nordstuen Gård i Gardvik, Nord-Odal kommune

Litt om gården:

Nesten øverst i Bekkegrenda i Nord-Odal ligger Nordstuen Gård. Her driver vi kjøtt- og grasproduksjon samt skogsdrift. I tillegg til storfe og sau som inngår i kjøttproduksjonen, har vi katt, gjeterhund, høns og ender som venter på stell fra ivrige IPT brukere. 

 Vi har et gammelt tømmerhus på gården som vi jobber med å få restaurert med tanke på IPT tilbudet, men innen den tid er brukerne velkomne inn i vårt store hus. I området rundt er det mange fine turmuligheter, det er også mulig å gå en lengre skogstur for å komme til området hvor sauene beiter på utmark om sommeren. En liten spasertur over skogen så kommer vi til nydelige Storsjøen hvor man kan både fiske og bade, eller stå på skøyter og pilke om vinteren.

 Vi på gården:

Jeg, Monica Svarthe, er lærerutdannet. Mannen min Thor Helge Andersen er utdannet forskalingssnekker, men jobber i dag hos en potetbonde i nabokommunen, derfor er det jeg som tar meg av det daglige arbeidet på gården og er den som hovedsakelig er sammen med IPT-brukerne. Sammen har vi 3 døtre som alle går i grunnskolen.

Inn på tunet tilbud:

Vi kan tilby forskjellige aktiviteter til ulike grupper med bruk av gårdens mange ressurser, mye av aktivitetene vil likevel være knyttet opp til de mange dyrene her på gården. Tilbudet retter seg i hovedsak mot barn og unge, men vi kan også tilrettelegge for andre brukergrupper.

Gjennom individuelle opplæringsplaner og konkrete mål, kan vi tilpasse tilbudet til hver enkelt for at han/hun skal få godt utbytte av å være her på Nordstuen gård. Vårt mål er å skape et trygt og godt miljø for brukerne våre til å utvikle seg i, bli kjent med egne styrker og svakheter og settes i stand til å nå sine langsiktige mål fremover i livet.


Ta gjerne kontakt for en prat!  


Kontakt Inn på tunet Innlandet SA

Eli Grøntoft Dybdahl

Tlf.: 915 55 293

E-mail:egd@innpatunet.no 


   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.