Laster...

Øvre Rønningen Gård i Vestre Gausdal, Gausdal kommune 

Litt om gården:

Øvre Rønningen IPT-gård ligger i Bødal, Vestre Gausdal. På gården driver vi med sau, gårdsferie for barn og IPT-tjenester. Vi har mange fine dyr på gården; hester, sauer, geiter, katter, hunder, kaniner og høner. I tillegg er gården omringet av vakker natur og mange friluftsmuligheter slik som kanoturer i fjellvann, fisking i elva, klatring i juvet, skogsturer, akemuligheter og mye mer. Øvre Rønningen Gård er barnas gård, her kan barna finne ro, oppleve mestring og glede og få nye verdifulle erfaringer. 

Vi på gården:

Rune Fjellseth og Ingvild J. Aarhus driver Øvre Rønningen gård. Vi startet opp tilbud til barn i 2015, og har siden tatt imot godt over 100 barn på gården vår. Vi er begge pedagogisk utdannet og har lang erfaring med barne- og ungdomsarbeid. Rune har jobbet som lærer i på både skole og folkehøyskole, vært instruktør og guide. Han har også jobbet som miljøterapeut i en årrekke. Ingvild har jobbet i habiliteringstjenesten i mange år, men har også jobbet mange år som rådgiver og biolog. Hun har hatt ansvaret for sommerleirene på Øvre Rønningen Gård siden oppstarten i 2015.


Inn på tunet tilbud:

Vårt mål er å gi barn som kommer til oss mange gode opplevelser som kan bidra til å bygge selvtillit, styrke selvfølelsen, oppleve glede og mestring. Vi gjør dette gjennom å tilpasse aktivitetene til hvert barn, skape en trygg og forutsigbar atmosfære på gården, og være der som trygge voksne for barna.

Har du lyst til å lese mer om oss? Eller se flere bilder fra aktiviteter og dyr på gården? Da kan du kikke på nettsiden vår www.aktivgardsferie.no eller www.instagram.com/aktivgardsferieTa gjerne kontakt for en prat!  


Kontakt Inn på tunet Innlandet SA

Eli Grøntoft Dybdahl

Tlf.: 915 55 293

E-mail:egd@innpatunet.no 


Billedgalleri