Laster...

Ljosbakken gard ligger i Lesja kommune, helt øverst i Gudbrandsdalen. Her er det tradisjonell gårdsdrift med melk- og kjøttproduksjon.

Hos oss vil besøkende få utfolde seg i livet på gården, med de mangfoldige aktiviteter og arbeidsoppgaver som er her året rundt. Opplegg tilpasses hver enkelt, slik at utbyttet av å kjenne mestring, kjenne glede, trygghet og nysgjerrighet og ikke minst være en del av gården, skal bli størst og best mulig.

Gården som formidling- og læringsarena om gårdsdrift, natur- og kulturarv står sentralt. Ljosbakken gard er en trygg og god plass å være.

Gardsfolket som møter deg på tunet er Solveig og Nils. Nils er bonden med agronom-utdanning, snekker-ferdigheter og lun humor. Solveig er bonden med høyere utdanning innen friluftsliv, natur- og kulturveiledning, er utnevnt trivselsagent og er like allsidig som poteten. Det hender hun tar frem toraderen og spiller for både folk og dyr på tunet.

I IPT-ånden vil vi at de som er hos oss skal trives, kjenne på mestring og utvikle seg både faglig og personlig. Vi ønsker å finne gode løsninger sammen med kunden, brukeren og samarbeidspartnere. Det er enkelt-mennesket Inn på tunet handler om, om å være en arena for den personen som trenger akkurat oss som IPT-gårdbrukere og livet på en IPT-gård, i en periode av sitt liv.

 

Ta gjerne kontakt for en prat!  


Kontakt Inn på tunet Innlandet SA

Eli Grøntoft Dybdahl

Tlf.: 915 55 293

E-mail:egd@innpatunet.no 


Billedgalleri