Laster...

Hågård aktivitets- og omsorgsgård i Biri, Gjøvik kommune

Litt om gården:

Hågård er en aktivitets og omsorgsgård som ligger vakkert til i Biri Øverbygd i Gjøvik kommune. Høyt og luftig  med gode solforhold og utsikt utover store skogområder i Ytteråsen i Biri. Gården ligger ca. 1 mil fra Biri sentrum som ligger midt i mellom byene Gjøvik og Lillehammer. Det er mange dyr på gården, både store og små. Vi tilbyr aktiviteter hele året, både vinter- og sommer. 

Vi på gården:

Eier og driver av gården er Nina Sand. Nina er utdannet sykepleier, barnepleier og agronom. Eline Sand er datter, født i 2001 og jobber på gården. Vi har drevet med Inn på tunet/grønn omsorg i mange år og har et glødende engasjement for oppgaven. Nina er født i 1970 og er vokst opp på gård.

Inn på tunet tilbud:

Vi tilbyr tilrettelagte aktivitets, omsorgs- og fritidstilbud, arbeidstrening, besøks- og avlastningskonsept, fosterhjem og forsterkede fosterhjem. Tilbudene er spesialtilpasset og tilrettelagt for de enkelte brukerne.

Brukerne våre kommer via helse og sosial sektor, NAV, skole og kommune samt andre institusjoner rundt omkring i Norge. Varigheten i oppholdet varierer fra dagtilbud, ettermiddagstilbud, uker, helger og ferier, helårs opphold, mat og aktiviteter


Ta gjerne kontakt for en prat!  


Kontakt Inn på tunet Innlandet SA

Eli Grøntoft Dybdahl

Tlf.: 915 55 293

E-mail:egd@innpatunet.no 


   Billedgalleri

      Her finner du en samling av bilder fra gården.